Openingstijden

De praktijk is in het jaar 2023 gesloten voor individuele behandeltrajecten. Momenteel is de praktijk alleen geopend voor trainingen. 

 

Nieuws Sabbatical en training zomer 2023

In 2023 werk ik 25 jaar als psychologe. Voor mij is dit een moment van herbezinning en daarom is praktijk de Essche Stroom voor een jaar gesloten voor individuele psychologische trajecten.

Indien cliënten, die bij mij in behandeling zijn geweest, in 2023 contact met mij willen opnemen, dan kan dit alleen in urgente gevallen en uitsluitend per email. Ik zal dan, zodra dit voor mij mogelijk is, contact opnemen. Anders adviseer ik contact op te nemen met de huisarts of de praktijkondersteuner.

Training zomer:

Op vrijdag 23 en 30 juni wordt er, in samenwerking met Bureau Beukenoot uit Rosmalen, een 3 daagse training verzorgd binnen mijn praktijk (en deels in de natuur). Wil je er meer over weten? Lees dan het kopje trainingen op deze website. 

 

 Ik hoop er een mooi en bijzonder jaar van te gaan maken en wil iedereen met wie ik heb samengewerkt (zowel mijn cliënten als verwijzers) bedanken voor het vertrouwen. Misschien zie ik jullie nog bij mijn training in juni 2023!

Stefanie Janssen

Waarneming 2023

De praktijk zal in 2023 niet door een andere praktijk worden waargenomen. Bij crisissituaties kunt u contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost ( 088 876 5050).