Openingstijden

De praktijk is open van van maandag t/m donderdag. Op maandag en donderdag kunnen er sessies worden ingepland van 9.15 tot en met 12.15 uur en op dinsdag en woensdag kunnen er sessies worden ingepland van 9.15 tot en met 15.30 uur. Een sessie duurt 45 minuten. In de avonduren en op vrijdag is de praktijk gesloten.

Nieuws Coronavirus

Naar aanleiding van de huidige stand van zaken rondom het coronavirus heb ik besloten om gedurende de lockdown de meeste gesprekken te laten verlopen via (beeld)belafspraken. Zo nu en dan zullen gesprekken ook live kunnen plaatsvinden, bijvoorbeeld tijdens een eerste intake. Tijdens live afspraken zullen de volgende (bekende) maatregelen gehanteerd worden:

 Algemene maatregelen:

·    In de praktijk en in de wachtkamer is een mondkapje verplicht. Tijdens het gesprek is dit niet noodzakelijk.

·    Het is verplicht om de handen te wassen voorafgaand aan de behandeling. Er staat zeep in de wachtruimte of neem uw eigen handgel mee. De behandelaar zal voor en na iedere afspraak zelf de handen wassen en goed zorgdragen voor de hygiëne binnen de praktijk zelf.

·    Papieren wegwerp tissues en een prullenbak met deksel en voetpedaal zijn aanwezig in de wachtruimte en op het toilet.

·    Geen handen schudden.

·    1,5 meter afstand houden. Volg hierin de aanwijzingen op van de behandelaar.

·    Geen afspraak wanneer de patiënt/ behandelaar hoest, niest of koorts heeft of in afwachting is van een Corona testuitslag (ook wanneer gezinsleden in afwachting zijn van een uitslag). Er worden dan geen kosten in rekening gebracht, ook al valt de afmelding buiten de 24 uurs regeling. Een afspraak kan dan eventueel telefonisch wel doorgaan.

·    De patiënt komt alleen op de afspraak, of zo nodig wacht een naastbetrokkene buiten.

·    Neem eventueel uw eigen drinken mee naar de afspraak. Er is geen mogelijkheid tot het nuttigen van thee of koffie voorzien vanuit de praktijk.

·    U kunt bij uitzondering gebruik maken van het toilet.

·    Mochten de maatregelen vanuit het RIVM gaandeweg weer strenger worden (of zijn er andere redenen vanuit de behandelaar zelf), dan staat het de praktijk vrij om de praktijk weer te sluiten voor live gesprekken. De veiligheid voor u zelf en de behandelaar blijft in dit alles voorop staan. 

 

Het Rode Kruis heeft sinds kort een actie hoe je je Corona dip kunt aanpakken. Je kunt je hiervoor aanmelden via hun site: rodekruis/campagnes/skip-de-coronadip/

 

 

 

Vakantieperiode

De vakantieperiodes zullen tijdig op de website worden aangegeven.

Waarneming

Bij crisissituaties buiten openingstijden van de praktijk kunt u contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost.