Openingstijden

De praktijk is open van van maandag t/m donderdag. Op maandag en donderdag is de praktijk geopend van 9 tot 13 uur en op dinsdag en woensdag van 9 tot 17 uur. Een sessie duurt 45 minuten. In de avonduren en op vrijdag is de praktijk gesloten.

Let op: Per 31 mei a.s. veranderen de openingstijden. De praktijk zal vanaf dan iedere maandag en vrijdag gesloten zijn. Op dinsdag tot en met donderdag is de praktijk geopend van 9 tot 17 uur. 

 

 

Nieuws Coronavirus

Update 26 april:  Het aantal Corona besmettingen blijft momenteel erg hoog. Om deze reden worden alle ingeplande fysieke gesprekken omgezet naar (video)belafspraken. Dit ter bescherming van de gezondheid van cliënten, mijzelf en mijn gezinsleden (ik houd immers praktijk aan huis).  Dit zal in ieder geval zo blijven tot na de meivakantie. Vanaf 17 mei zal er opnieuw bekeken gaan worden of de praktijk weer open kan gaan voor live gesprekken.

Indien er bij hoge uitzondering een sessie in de praktijk plaatsvindt, gelden de onderstaande maatregelen.

 

 Algemene maatregelen:

·    In de praktijk en in de wachtkamer is een mondkapje verplicht. Tijdens het gesprek is dit niet noodzakelijk.

·    Het is verplicht om de handen te wassen voorafgaand aan de behandeling. Er staat zeep in de wachtruimte of neem uw eigen handgel mee. De behandelaar zal voor en na iedere afspraak zelf de handen wassen en goed zorgdragen voor de hygiëne binnen de praktijk zelf.

·    Papieren wegwerp tissues en een prullenbak met deksel en voetpedaal zijn aanwezig in de wachtruimte en op het toilet.

·    Geen handen schudden.

·    1,5 meter afstand houden. Volg hierin de aanwijzingen op van de behandelaar.

·    Geen afspraak wanneer de patiënt/ behandelaar hoest, niest of koorts heeft of in afwachting is van een Corona testuitslag (ook wanneer gezinsleden in afwachting zijn van een uitslag). Er worden dan geen kosten in rekening gebracht, ook al valt de afmelding buiten de 24 uurs regeling. Een afspraak kan dan eventueel telefonisch wel doorgaan.

·    De patiënt komt alleen op de afspraak, of zo nodig wacht een naastbetrokkene buiten.

·    Neem eventueel uw eigen drinken mee naar de afspraak. Er is geen mogelijkheid tot het nuttigen van thee of koffie voorzien vanuit de praktijk.

·    U kunt bij uitzondering gebruik maken van het toilet.

·    Mochten de maatregelen vanuit het RIVM gaandeweg weer strenger worden (of zijn er andere redenen vanuit de behandelaar zelf), dan staat het de praktijk vrij om de praktijk weer te sluiten voor live gesprekken. De veiligheid voor u zelf en de behandelaar blijft in dit alles voorop staan. 

 

Het Rode Kruis heeft sinds kort een actie hoe je je Corona dip kunt aanpakken. Je kunt je hiervoor aanmelden via hun site: rodekruis/campagnes/skip-de-coronadip

 

 

 

Vakantieperiode

In verband met de voorjaarsvakantie is de praktijk gesloten van 7 mei tot en met 14 mei. Met Hemelvaart is de praktijk gesloten op 13 en 14 mei en met Pinksteren is de praktijk gesloten van 21 tot en met 24 mei. 

Waarneming

Bij crisissituaties buiten openingstijden van de praktijk kunt u contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost ( 088 876 5050).