Mijn naam is Stefanie Janssen. Ik ben 50 jaar en ben met mijn gezin woonachtig in Esch. Ik heb geruime tijd gewerkt als GZ psycholoog in deze regio.

Ik ben in 1998 afgestudeerd in de Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. In 2001 behaalde ik mijn registratie als GZ psycholoog. Sinds 2010 ben ik ook geregistreerd als Eerstelijns Psycholoog.

Mijn werkervaring ziet er als volgt uit: na mijn studie in Nijmegen heb ik in de jaren 2000 en 2001 twee jaar gewerkt bij een GGZ-instelling (Mediant) te Enschede. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt in een eerstelijnspraktijk te Arnhem. Vanaf 2003 ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij de Reinier van Arkel Groep te ’s-Hertogenbosch. Ik heb hier gewerkt binnen het stemmingsstoornissen team en het ADHD team voor volwassenen. Vanaf 2008 ben ik 8 jaar werkzaam geweest bij Psychologenpraktijk Haga&Dijkstra te ’s-Hertogenbosch. In de periode 2016-2018 ben ik werkzaam geweest binnen psychologiepraktijk de Groote Wielen te Rosmalen. Deze praktijk is gevestigd binnen een groot gezondheidscentrum. In 2018 ontstond er, na een verhuizing van Rosmalen naar Esch, de mogelijkheid om aan huis te gaan werken. 

Ik heb ruime ervaring op het gebied van angst en stemmingsstoornissen, ADHD, milde persoonlijkheidsproblematiek, zelfbeeld- en assertiviteitsproblematiek bij volwassenen. Ik zie mijzelf als een allround psycholoog. Ik werk veelal eclectisch, maar ben vooral cognitief gedragstherapeutisch opgeleid. Binnen de cognitieve gedragstherapie werk ik veelal met ACT, RET en IBSR. Daarnaast werk ik met de behandelingsvormen EMDR, Korte Oplossingsgerichte Psychotherapie en Schematherapie. In de laatste jaren ben ik mij  meer gaan richten op het bieden van trainingen. 

In 2023 sluit ik mijn deuren in verband met een sabbatical voor de periode voor 1 jaar. Vanaf 2024 bied ik vanuit de praktijk alleen nog trainingen aan. U kunt dan bij mij helaas niet meer terecht voor individuele psychologische behandelingen. 

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog, BIG: 09057217025
Eerstelijnspsycholoog NIP